Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se v květnu těsně po operaci břicha, při níž mu lékaři uřízli obří kožní převis, který mu zbyl po zhubnutí 68 kilo, nevěřili jsme, že režisér Tomáš Magnusek tak brzy naskočí do práce.

"V květnu jsem měl opravdu velké bolesti, ještě v červnu jsem trpěl jako zvíře, na natáčení jsem musel ležet i na lehátku, abych to vydržel. Ale teď už se cítím dobře, jsem jenom unavený. A nejhorší je hlídat, aby ta váha zase nešla nahoru." svěřil nám Magnusek, jehož jsme navštívili na natáčení filmu Stáří není pro sraby v pražské motokárové aréně.

"Všechno pokračuje podle plánu, myslím, že vzniká hezký film s hereckými legendami, jakými jsou Jiří Krampol (85), Luděk Sobota, Rudolf Hrušínský, Jan Přeučil (87) nebo Ladislav Frej (82)," dává prostor hereckým bardům režisér.

Radost měl i z toho, že do epizodní role získal legendárního závodníka Emersona Fittipaldiho. "Ovšem domlouvat se s ním je trochu děsivé, protože anglicky umím říct jenom, že mám hlad," smál se Magnusek a v našem videu objasnil i zápletku, kterou scéna, v níž několikanásobný vítěz F1 hraje, má.

Reklama

Další články

Načítám