Hlavní obsah
Článek

Film Stáří není pro sraby se připravoval opravdu dlouho. O tom svědčí, že v původním obsazení měl Jiřímu Krampolovi (85) hrát parťáka Karel Gott (†80). Poté, co jsme se s ním navždy rozloučili, ho měl nahradit Josef Laufer. (84) Ten ale leží po operaci stále v umělém spánku. Zdá se, že role je tak trochu prokletá.

Snímek o partě důchodců, kteří si ještě chtějí splnit svoje sny, už režisér Tomáš Magnusek natáčí, a Jiří Krampol nám prozradil, kdo se nakonec po jeho boku objeví. "Jsme takoví dědci, dva kohouti, co spolu bojovali na tom smetišti. V mládí milovali jednu dívku a kvůli ní se rozhádali. Teď se ji rozhodnou hledat. Mým parťákem bude Ladislav Frej (82), a o toho se nebojím. Ten je neprůstřelný," řekl Super.cz herec.

Krampol má ze začátku natáčení radost. "Hlavně že už bude co dělat, když vyhrožovali, že virus ohrožuje hlavně dědky a babičky, bál jsem se i vycházet z domu. Měl jsem nahnáno, i doktor mě varoval, abych se svými průduškami mezi lidi nechodil. Tak jsem poslechl," upřesnil herec, který už natáčí také dvacetiminutové show Pod zakrytým úsměvem, kde si povídá se známými lidmi nejen z oblasti šoubyznysu. V naší reportáži povyprávěl i o tom, jak se teď má jeho manželka Hana Krampolová (†59).

Reklama

Další články

Načítám