Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letní prázdniny nemají pouze děti, ale také herci. Herečka Kristýna Frejová ale bohužel na plné dva měsíce odpočinku může zapomenout.

Dcera slavných rodičů Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (82) sice na pár dní vyrazí k moři, ale jinak se bude skoro celý červenec a srpen věnovat rekonstrukci bytu. „Je to tak. Budu se věnovat broušení a lakování parket, natírání radiátorů a úměrně k tomu vydělávání na to, abych měla na materiál a barvy. Budu hodně ráda, když do konce prázdnin bude hotovo,” svěřila se nám na křtu knihy s názvem Výkřik motýla kolegy herce Petra Baťka a ilustrátorky Evy Toulové. Na opravu svého starého bytu v secesním domě nebude sama. „Mám na pomoc partu kolegů z divadla, kteří se do toho pustili s nadšením a humorem. Zažíváme spíš kamarádské seance a večírky, než že by to byla rekonstrukce bytu.”

Na lenošení ale přece jen dojde. Herečka se chystá opětovně vyrazit na chorvatský ostrov Rab v severním Jadranu. „Dvanáct dnů si vyšetřím s mými kamarády, přáteli, na relax na chorvatském ostrově Rab. Tam vyrazím poněkolikáté, objevila jsem tam takové opuštěné místo, velmi soukromé, které nikdy nikomu neprozradím, kde je. Chci, aby zůstalo i nadále opuštěné, tedy jen pro mě,“ prozradila Kristýna Frejová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám