Hlavní obsah
Článek

Herečku Kristýnu Frejovou, dceru Ladislava Freje (82) a Věry Galatíkové (†69), jsme mohli vídat v seriálu Ohnivý kuře jako jednu z nejméně sympatických postav. Z děje prozatím její postava zmizela, nenechala si ale ujít párty pod širým nebem, kde šlo hlavně o jídlo. Ostatně seriál je na něm také postavený.

"Kačaba se nesetkala úplně s pochopením, ale já jsem si ji náramně užila a oblíbila," smála se Kristýna a asi ani diváci nebyli proti její figuře tak vyhranění, protože se na její podpis stály na akci fronty. Kačaba mj. propagovala zdravý životní styl, v tom se s ní Kristýna shodne. Má nejlepší postavu za celý svůj život.

"Dospěla jsem k tomu, že si dávám hodně pozor na to, co jím, nijak to nepřeháním. Jít se najíst do fastfoodu, už je pro mě na úrovní sci-fi. Dávám si detoxy, které jsou taky zdravé, přestala jsem kouřit a místo toho jsem začala hodně lézt po stěnách. Vlastně jsem vyměnila jednu závislost za druhou. Je to k nezaplacení," svěřila herečka, která na akci dorazila v tílku bez podprsenky, což si rozhodně může dovolit.

Od umělých stěn, které slézá s dcerou Ráchel, už postoupila i k opravdovým skalám. Lézt se chystá i na chalupě u Michala Dlouhého v Českém Švýcarsku. "A pak možná přijde i to opravdické Švýcarsko, protože první žena mého tatínka žije v Basileji a my tam pravidelně jezdíme," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám