Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když skončilo slavnostní předávání cen Český lev, osazenstvo tvořené filmaři a herci se přesunulo na bujarý večírek, který končil až v brzkých ranních hodinách. A pro paparazzi bylo velmi zajímavé sledovat, v jakém stavu hosté z budovy Rudolfina vycházeli.

Jeden z nejsilnějších momentů byl odchod hereček Kristýny Frejové, dcery Ladislava Freje (82), a Petry Špalkové. Dámy na kočičích hlavách nezvládly chůzi na podpatcích a postupně se zřítily k zemi. Dlažba v tom jistě hrála roli, větší ale víno, které se rozlévalo zdarma.

Když jsme zjistili, že povedené kamarádky budou mezi hosty večírku na počest 3. výročí jediného pražského hotelu s otočným barem, konaného ve prospěch nadace Debra, byli jsme zvědaví, jak to zvládnou tentokrát.

A držely se, i když nám tvrdily, že si minulý exces nepamatují. "To byli Lvi? My myslely, že Thálie. Ale je pravda, že jsme spolu letos na druhém večírku," řekly Super.cz.

Kristýna s Petrou se sice opět sklenek s bílým vínkem nepustily, domů, anebo na další štaci, však vyrazily už za dvě hodiny, tak se nestihly společensky unavit. Naopak nás ještě stihly pozvat na divadelní představení, v nichž hrají, a začaly plánovat, že by si konečně mohly někde zahrát spolu.

Reklama

Další články

Načítám