Hlavní obsah
Článek

Ještě donedávna byla proslulá gigantickým poprsím, jímž se chlubila v televizních reality show. Šestinásobná mamina se však ponořila do svého nitra a získala nadpřirozené schopnosti.

Lacey Wildd (55) prodělala desítky plastických operací, díky nimž její prsa narostla do velikosti vzducholodí. Dříve se mohlo zdát, že šlo jen o rozmar stárnoucí matky, ale silikonová extremistka nyní uvedla, že ji ke změně tělesných proporcí přimělo „universum“, které jí kromě těchto rad našeptává i katastrofy, jimž bude lidstvo v budoucnu čelit.

Známá prsatice tak předpověděla hrůzy odehrávající se napříč celou planetou. V Japonsku se mají obávat ničivého zemětřesení, USA čeká po příštích prezidentských volbách kolaps ekonomiky a navíc se schyluje k epidemii dosud neznámého viru, která propukne v „zemi obývané lidmi s tmavou barvou kůže“.

Schopnosti Lacey Wildd u děsivých prognóz nekončí. Osvícená prsatice navíc zvládá i čtení z rukou a výklad karet. Bývalá televizní hvězdička sice výrazně změnila své vnitřní já, ale zevnějšek se bohužel žádného pokroku nedočkal. Při seancích tak všechny pohledy končí v jejím dekoltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám