Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Majitelku extrémních umělých ňader by nejspíš za matku chtělo jen málokteré dítě. Rodiče si bohužel nevybíráme, a nejmladší dcera Lacey Wildd si tak musí zvykat, že je potomkem kreatury.

Televizní celebrita, jejíž prsa dosahují velikosti QQQ, jaká se vymyká všem zavedeným tabulkám, se většinu času věnuje zdokonalování svého zevnějšku, ale občas si udělá chvilku na rodičovské povinnosti. Lacey tak vzala svou dcerku do parku, kde se vystavovala v šortkách a růžovém topu, jímž patřičně zdůraznila svou prsní nálož.

Šestinásobná matka, jejímž cílem je vypadat jako Barbie, v poslední době zhubla 13 kilogramů, takže se předvádí s ještě větším nasazením. Váhu ovšem neredukuje kvůli tomu, že by ji trápily faldíky, ale připravuje se na svou již 37. operaci ňader, která už teď dosahují parametrů vzducholodí.

Lacey je důkazem toho, že s jídlem roste chuť. Přestože pro ni ňadra představují obrovskou zátěž, s jejich velikostí není stále spokojená. Skutečnost, že svým dětem dělá ostudu, ji ale vůbec netrápí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám