Hlavní obsah
Článek

Vnadná Američanka Lacey Wildd (46) vzbuzuje nadšení i rozpaky svým enormně zvětšeným poprsím, které z ní dělá opravdu nepřehlédnutelný objekt. Před 24 lety to přitom byla atraktivní žena i s podstatně menší přírodní nadílkou.

V roce 1990 neměla Lacey o obdivovatele nouzi, ale přesto se svým vzhledem nebyla spokojená. Vždy totiž záviděla obdařenějším ženám a snila o tom, že si bude kupovat podprsenky nadstandardních rozměrů. K realizaci jejího cíle ovšem vedla dlouhá cesta, během níž se na jejím těle vystřídalo několik plastických chirurgů.

Dnes je Lacey Wildd hrdou majitelkou sedmého největšího poprsí světa, ale přesto má před sebou stále další výzvu. Ani silikonové implantáty vážící téměř deset kilogramů jí štěstí nepřinesly a svobodná matka šesti dětí plánuje další úpravy, přestože její potomci jsou proti. „Celý život jsem zasvětila výchově dětí, teď bych chtěla být slavnou modelkou, abych svou rodinu uživila,“ tvrdí silikonová hvězda televizních reality show, jejíž nejmladší dítě má pouhých pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám