Hlavní obsah
Článek

Ten pohled „horňáky“ nikdy neomrzí. Stačí, aby se Američanka Lacey Wildd (46) prošla po pláži v úsporných šatech, a jejich svět je hned krásnější.

Vnadná žena s padesátkou na krku se na procházce maskovala slunečními brýlemi, ale do očí by se jí stejně nikdo nepodíval. Vzhledem k jejím přednostem v oblasti hrudníku není totiž její tvář až tak zajímavá, přestože i do obličeje investovala nemalou částku, která skončila na účtu kliniky plastické chirurgie.

Lacey Wildd momentálně figuruje v žebříčku nejprsatějších žen světa na sedmé pozici. S tímto umístěním ovšem není spokojená a ráda by pronikla na medailové příčky. Lékaři jí ovšem další zákrok rozmlouvají, protože už teď s sebou vláčí silikonové implantáty o celkové váze téměř deseti kilogramů.

Šestinásobná máma ví, že obří ňadra jsou pro ni dobrým zdrojem obživy. Lacey Wildd se objevila v několika televizních reality show a nyní natáčí snímek Blonde Squad, s nímž by ráda prorazila i ve světě filmu. Velkoodběratelka silikonu se musí umět otáčet, s její výbavou by jí totiž bylo za pokladnou v supermarketu poněkud těsno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám