Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před předáváním hudebních cen Brit Awards zpěvačka Rihanna (36) určitě tušila, že neodejde s prázdnou, a tak se na tento večer jaksepatří vyparádila. Před několika dny si na Grammy vybrala  šaty z vlastní kolekce, kterou spolunavrhla pro módní dům Giorgio Armani. Tentokrát ale převzala cenu za nejlepšího mezinárodního umělce ve zlaté róbě Givenchy zdobené krystaly s vysokým rozparkem vepředu i vzadu. Šaty mají krásný detail na zádech a ladí se střevíčky stejné značky.

Stejně jako Rihanna i Jessie J ukázala hodně ze svého sexy těla. Rudé šaty z transparentního tylu Falguni & Shane Peacock měly na sobě strategicky rozmístěné výšivky, které zakrývaly jen to nejdůležitější. Při pohledu na talentovanou zpěvačku jsem pocítil déjà vu, neboť si velmi podobné šaty od Elieho Saaba oblékla právě Rihanna v roce 2010 na předávání Amerických hudeních cen. Historie se holt stále opakuje.

Alexandru McQueenovi zůstala věrná Florence Welch a je to dobře, neboť výstřednost typická pro tuto značku excentrické zpěvačce sedí jako pozadí na nočník. Zpěvačka Nicole Scherzinger se zase postarala o příjemné osvěžení citronovými šaty bez ramínek z nadcházející jarní kolekce Versace.

Zlatým hřebem večera byl moment, kdy Kylie Minogue (55) v antické róbě YSL předala cenu pro nejlepší sólovou zpěvačku kolegyni Adele. Supertalentovaná mladá umělkyně zůstala opět věrná černé barvě, která její postavě opticky lichotí, a oblékla šaty Burberry s tylovým vrškem a třičtvrtečními rukávy. Zpěvačka si takto oděná vyšla na pódium ještě jednou převzít z rukou George Michaela (†53) cenu za album roku.

Reklama

Další články

Načítám