Hlavní obsah
Článek

Už několik měsíců se spekuluje, že Kylie Minogue (55) a Paul Solomons chystají tajnou veselku. Zásnuby nejprve propálila v rozhovoru přítelkyně páru, herečka Billie Piper, pak je potvrdila i Paulova matka.

Kylie se nyní pochlubila na svém instagramovém účtu dvěma detaily krásných bílých šatů od Valentina a pugétem žlutých růží. Mohlo jít pochopitelně pouze o nějaké focení, ale fanoušci už jí v komentářích začali gratulovat.

„Bože, ty ses vdala?“ ptala se většina sledujících. „Gratulujeme!“ přáli jiní. „Vypadá to, že se vdala. Hodně štěstí,“ vzkazovali své oblíbenkyni.

Kylie a Paul se minulý měsíc odebrali k protinožcům a hojně se diskutovalo, že chystají malou a soukromou svatbu v Melbourne. Kylie si vždy přála vdát se v tomto městě a v průběhu let se tím netajila. Má tam ostatně rodiče, kteří nemohou moc cestovat.

Před pár týdny zpěvačku vyfotili, jak nakupuje se sestrou Dannii. Šušká se, že jí má jít za svědkyni. S výkonným ředitelem britského magazínu GQ randí zpěvačka od roku 2018, a přestože jeho matka Gloria zásnuby propálila, zpěvačka je britskému tisku popřela.

Kylie doposud nikdy k oltáři nešla. Jednou byla zasnoubená s hercem Joshuou Sassem. V té době mu bylo 28, jí 47. Rozešli se ovšem rok po zasnoubení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám