Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Minogue (55) vyrazila s mladší sestrou Dannii (49) na nákupy v Melbourne. Zašly do butiku značky Louis Vuitton, kde je vyfotili společně poprvé od roku 2015. Tehdy zapózovaly na udílení cen Brit Awards.

Fotografie sester se objevily poté, co svět obletěly zprávy, že se Kylie bude vdávat. Chystanou svatbu s Paulem Solomonsem nadšeně potvrdila jeho nevlastní matka.

Ačkoliv Kylie žije s Paulem v Anglii, do rodného města k protinožcům zavítala už v prosinci. Není jasné, jestli se jen chtěla podívat za rodinou. Spekuluje se, že zde možná proběhne plánovaná veselka.

Dannii žije v Melbourne s desetiletým synem Ethanem. V letech 2007-2011 působila jako porotkyně v britském X Factoru a někteří její působení kritizovali s tím, že nemá na porotcování talentové soutěže dostatečnou kvalifikaci.

Kylie se mladší sestry, která tak trochu žije v jejím stínu, vždy zastávala a vyzdvihovala její talent a působení před kamerami. Navzdory tomu, že je spolu dlouho nikdo nevyfotil, jsou si prý velmi blízké.

Kylie je ve vztahu se Solomonsem od roku 2018 a k oltáři půjde poprvé. Doposud se nikdy nevdala, byla pouze zasnoubená s hercem Joshuou Sassem. Rozešli se ovšem rok po zasnoubení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám