Hlavní obsah
Článek

S kreativním ředitelem magazínu GQ Paulem Solomonsem (44) randí Kylie Minogue (55) už víc než rok a zdá se, že každým dalším dnem se utvrzuje v tom, že konečně našla toho pravého. Zpěvaččino vyznání chytlo za srdce nejednoho jejího fanouška.

Každý si totiž ještě dobře pamatuje, jak to dopadlo s někdejším snoubencem Minogue, o 19 let mladším Joshuou Sassem. Ten ji měl údajně podvádět, načež ho Kylie vyhodila z domu. A s ním, minimálně na nějaký čas, i ambice na svatbu, jak se ukázalo. Partnerské štěstí jí tak všichni její příznivci jen přejí.

„Kdo říkal, že ve zralém věku nemůže být člověk sentimentální a romantický? Zejména když najde pravou lásku. Jsem velmi vděčná a šťastná, že tohle teď prožívám,“ řekla zpěvačka webu The Daily Mirror.

Už loni přitom uvedla, že intenzita citu ji samotnou zaskočila. „Zrovna když přemýšlíte o tom, jestli se to vůbec někdy stane, vás to takhle překvapí,“ řekla na konto vztahu se Solomonsem. Zkrátka i u ní platilo staré dobré, že když to člověk nejmíň čeká, seznámí se. Tak snad jí to konečně vyjde.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám