Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australské hudební stálici Kylie Minogue (55) nevyšel další vážný vztah. Přestože ještě před několika dny v televizním rozhovoru mluvila o svatebních plánech, teď je vše jinak a se snoubencem Joshuou Sassem je konec. Zpěvačce se tak opět vzdálila šance mít děti. Kylie přitom v minulosti o touze stát se maminkou otevřeně mluvila a její slova potvrdila v rozhovoru pro The Sunday Telegrafh v lednu i mladší sestra Dannii.

Podle Dannii Minogue to z nich dvou prý vždy byla Kylie, kdo si přál mít děti. Dnes je to přitom mladší ze sester, kdo vychovává už šestiletého syna. Kylie by ale podle ní byla úžasnou matkou. „Když se mému bratrovi Brendanovi narodil syn (dnes už desetiletý Charles, pozn. red.), netušila jsem, jak na něj mluvit. Pamatuji si, jak mě ohromila Kylie, protože ta přesně instinktivně věděla, co dělat,“ rozpovídala se Dannii.

Kylie se zároveň netajila tím, že by si za otce svých potomků přála právě mladého britského herce, známého ze seriálu Galavant. Ve vztahu ale údajně přestali být dva. Herec se měl sblížit se svou čtyřiatřicetiletou španělskou kolegyní Martou Milans. Minogue ale pořád šanci splnit si svůj velký sen má, její kolegyni Janet Jackson se to se synem Eissou Al Manem podařilo před měsícem v rovných padesáti letech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám