Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská popová královna Kylie Minogue (55) je již od února zasnoubená s o dvacet let mladším britským hercem Joshuou Sassem. Jenže místo toho, aby přípravy na jejich velký den byly v plném proudu, přišla zpěvačka s nečekaným prohlášením, že se s partnerem nevezmou do té doby, než bude v její rodné zemi legální manželství mezi páry stejného pohlaví.

Kylie a Joshua podporují gay svazky dlouhodobě, ale nyní v rozhovoru s Jonathanem Rossem Minogue uvedla, že se s Joshuou společně domluvili, že se svatbou počkají, dokud nebudou mít stejná práva všichni zamilovaní bez ohledu na sexuální orientaci.

„Byli jsme na dovolené v Itálii a z nějakých zpráv jsme se dozvěděli, že v Austrálii stále nebyla legalizovaná manželství stejného pohlaví. Ptali jsme se, zda to je pravda a řekli si, že bychom s tím měli něco udělat. Nechali jsme si udělat i trička. Můj snoubenec je motorem toho všeho a já jej celým srdcem podporuji,“ nechala se slyšet Minogue, která navzdory několika vážným a dlouhým vztahům dosud nikdy vdaná nebyla a nemá ani děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám