Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Kylie Minogue (55) to bere ve vztahu s hercem Joshuou Sassem hopem. Nevadí jí ani to, že je mnohem starší než on. A po pár měsících randění s nadšením přijala jeho nabídku k sňatku. Australská hvězda se před víkendem ukázala v Londýně s velkým zásnubním prstenem na ruce a před novináři vystavovala jeho obří diamant.

Kylie a Joshua byli v restauraci v západním Londýně, odkud odcházeli za doprovodu fotografů. Zpěvačka nikterak neskrývala prsten na levém prsteníčku, na němž zářil veliký čtvercový diamant. Poslední dva týdny trávili v Ženevě a lyžovali na nedalekých alpských sjezdovkách. A právě ve Švýcarsku prý herec požádal zpěvačku o ruku.

Zpěvačka nedávno přiznala, že nevylučuje ani to, že se konečně vdá a počne děti. „Mám v životě lásku, což je nádherná věc. Většinu času jsem v sedmém nebi kvůli panu Joshuovi Sasseovi, mému partnerovi. Chci trochu zpomalit a víc to vnímat. Chci víc skutečného života. Kdo ví, třeba je v mém výhledu rodina. Ale kdyby se to podařilo, bylo by to ohromné. Nechci uvíznout někde na běžícím pásu a dělat dokola to samé. Chci v životě zažít něco nového, což znamená, že se musím přizpůsobit,“ šokovala Kylie v rozhovoru pro BBC Radio 4.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám