Hlavní obsah
Článek

Švédské fanynky se na koncertě Lennyho Kravitze dočkaly zážitku, o němž nesnily ani ve svých nejtajnějších představách. Jejich idol před nimi odhalil své nepřehlédnutelné přirození.

Koncerty zpěváka, k němuž ženy vzhlížejí i poté, co překročil padesátku, jsou vždy mimořádným zážitkem. Tentokrát však slavný Afroameričan publiku připravil nečekaný bonus, díky němuž se koncert ve Stockholmu zařadil k milníkům jeho kariéry.

Těsné kožené kalhoty k Lennymu neodmyslitelně patří, ale tentokrát se mu jeho fetiš pořádně vymstil. Ve dřepu mu totiž praskly v rozkroku, a zpěvák si navíc nepotrpí na spodní prádlo, takže diváci v prvních řadách viděli nejintimnější část jeho těla, o jejíchž parametrech dosud věděly jen jeho hvězdné milenky jako Vanessa Paradis, Kylie Minogue (55), Nicole Kidman (56) či Natalie Imbruglia.

Lenny Kravitz však tento strašlivý trapas ustál jako profesionál. Zmizel do zákulisí a po chvíli se vrátil v nových kalhotách, v nichž už další faux pas neriskoval. Publikum poté ujistil, že vše je na svém místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám