Hlavní obsah
Článek

Když Marilyn Monroe (†36) zvedl ve filmu Slaměný vdovec větrák sukni, vznikl jeden z nejznámějších záběrů celé historie kinematografie. Podobnou situaci zažila spousta dam, ale žádná z ní nedokázala vytěžit tolik jako předčasně zesnulá filmová ikona.

O nástrahách nenechavého větříku se přesvědčila i vévodkyně Kate (32), která si na okružní cestu po Austrálii a Novém Zélandu přibalila outfity, v nichž toho ze své ženské krásy ukázala více, než schvaluje královský protokol. Při vystupování z letadla s malým Georgem v náručí tak odhalila i svá stehýnka.

Nečekané povětrnostní podmínky jsou také v Cannes, o čemž se letos na filmovém festivalu přesvědčila australská zpěvačka Kylie Minogue (55). Ve francouzském letovisku nebyla o známé tváře nouze, ale díky vystoupení, při němž neplánovaně ukázala kalhotky, se stala nepřehlédnutelnou hvězdou letošního ročníku filmového festivalu.

Podobný trapas se stal i herečce Stefanii Scott, jíž šaty vyletěly málem až k bradě. Toto faux pas se jí navíc přihodilo na akci určené dětem, za což sklidila kritiku. V galerii uvidíte také to, jak si vítr pohrával s šaty Paris Hilton (43) či Kim Kardashian (43), která v období těhotenství ukázala svá statná stehna.

Reklama

Další články

Načítám