Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V našich končinách se sice dokázala prosadit spíš starší Kylie (55), ale u protinožců je její o čtyři roky mladší sestra Dannii neméně populární. V rodné Austrálii platí zkrátka obě za velké hvězdy, ale zdaleka nejen tam. Dannii se navíc prosazuje i v jiných oblastech, než je hudba. Začátkem 80. let byla součástí talentové show a hrála v soap opeře Home and Away. Zároveň se věnuje i navrhování oblečení.

Téměř 70 miliónů hudebních nosičů jako Kylie sice neprodala, zato se hojně objevuje na televizních obrazovkách jako porotkyně talentových a pěveckých soutěží, a to nejen v Austrálii. Ve Velké Británii například porotcovala v X Factoru a v současnosti je mentorkou také v deváté řadě modelingového klání Britain & Ireland's Next Top Model.

Obě zpěvačky spolu několikrát vystupovaly, převážně na začátku kariéry v 80. letech, ale nakonec se každá vydala na sólovou dráhu. A nutno podotknout, že velmi úspěšnou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám