Hlavní obsah
Článek

Před šesti týdny se Kylie Jenner (26) stala dvojnásobnou maminkou. Porodila syna Wolfa a jak sama přiznává, poporodní období je pro ni tentokrát náročnější.

„Chci jen říct, že šestinedělí vůbec nebylo jednoduché,“ ozvala se fanouškům z běžícího pásu v posilovně s tím, že je na tom hůř než po porodu dcery Stormi (4).

„Je to náročné psychicky, fyzicky i spirituálně. Chtěla jsem se o tuto zkušenost podělit, protože když otevřete internet, zjistíte, že tím prochází řada maminek. Ostatním to tak možná nepřipadá, ale je na nás vyvíjen velký tlak. I na mě,“ nechala se slyšet.

Kylie se musela naučit, že na sebe nemá být tak tvrdá. „Když jsem si uvědomila, že je v pořádku necítit se dobře, všechno ze mě spadlo. Musím si neustále připomínat, že jsem stvořila člověka. Krásného, zdravého chlapce. Nesmím na sebe být tak přísná,“ připomněla si.

Kylie cítila tlak dostat se rychle zpátky do formy, ke cvičení se odhodlala, přestože se jí do posilovny vůbec nechtělo, jak přiznala.

Obě děti má televizní hvězda s rapperem Travisem Scottem, s nímž je bez krátké pauzy ve vztahu od roku 2018. První těhotenství se Kylie podařilo kompletně ututlat. Celé měsíce nevycházela z domu a skrývala se před světem. Druhé už netajila a s fanoušky je sdílnější.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám