Hlavní obsah
Článek

Během roku vzbudí zájem fanoušků stovky fotek jejich oblíbených osobností. Podívejme se na ty snímky, které v roce 2021 získaly největší počet lajků. Jistě si mnohé z nich budete pamatovat.

Desátou příčku obsadil Cristiano Ronaldo (39) a jeho oznámení o přestupu zpátky do Manchesteru United, kde začala jeho slavná kariéra. Fotka získala 19,3 milionu lajků a přes 245 tisíc komentářů.

Na devátém místě se umístila Mermaid Montana, profesionální mořská panna z ostrova Roatán. Její video s malou holčičkou, kterou zdraví z akvária, se líbilo více než 20,2 milionům lidí.

Osmé i sedmé místo obsadil další fotbalista Lionel Messi. První z fotek, která získala 21,2 milionů srdíček, pojednávala o jeho konci v klubu FC Barcelona a jen o pár stovek tisíc lajků více získala jeho fotka s trofejí z Copa América, kterou vyhrál se svou rodnou Argentinou.

Šestou příčku obsadila Billie Eilish (22) se svým snímkem z časopisu Vogue, kde se ukázala odhalená v korzetu a podvazcích. Tato fotka získala přes 22 milionů lajků.

Messi obsadil i pátou příčku v žebříčku, kam se dostal se snímkem nového dresu týmu Paris Saint-Germain, kam přestoupil z Barcelony.

A zpátky k Billie, která se dostala ještě na čtvrtou příčku, a to s fotkou, kdy odhalila své čerstvě odbarvené kadeře. Tato fotka má už přes 23 milionů srdíček a přes 355 tisíc komentářů.

Na třetím místě skončila Kylie Jenner (26) a její oznámení o očekávání druhého potomka. Video vidělo přes 153 milionů lidí a dočkalo se 24,5 milionů lajků.

Druhé místo obsadila zpěvačka Ariana Grande, která se v květnu tajně vdala. Ukázala pár fotek ze svatby s Daltonem Gomezem a vysloužila si za ně přes 26,7 milionů srdíček.

Na prvním místě skončil král Instagramu Cristiano Ronaldo, kterého sleduje 382 milionů fanoušků. Přes 32 milionů z nich kliklo na srdíčko obliby fotky, kde ukazuje spolu s přítelkyní Georginou snímek z ultrazvuku a oznamuje světu, že čekají dvojčata.

Reklama

Další články

Načítám