Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) si v průběhu pandemie pořídila sídlo v losangeleské čtvrti Holmby Hills za 841 522 000 korun. V domě to vypadá jako v luxusním pětihvězdičkovém hotelu, hvězda sociálních sítí se nyní pochlubila interiérem.

Na YouTube sdílela prohlídku, kterou vedla její malá dcera Stormi, a zaměřila se hlavně na vánoční výzdobu. Ukázala ozdobičky na vánočním stromě, stejně jako punčochy na krbu. Svou punčochu má Kylie od narození, a tak nechala vyrobit stejnou i pro Stormi.

Jenner je také nadšenou sběratelkou vánočních ozdob, některé má od dětství, stejně jako vánoční skřítky, jiné pořídila nedávno. Svou sbírku prý každý rok rozšiřuje a ozdoby si nechává i vyrábět na míru.

U jednoho stromku ale nezůstalo. V Calabasu má Kylie ještě jeden dům, který je snad ještě víc nóbl. Pro ten zvolila bílou dekoraci, stromek posypaný vločkami s plyšovými koulemi a stejně sněhobílé punčochy na krbu.

Kolem stromku jsou vidět lední medvědi, z nichž je nadšená hlavně Stormi. Tříletá dcerka Kylie je roztomilost sama, turné po nemovitostech si užila stejně jako její maminka. Před kamerou je už dávno jako doma a není tak vůbec vyloučené, že z ní bude jednou stejná hvězda sociálních síti, jako je Kylie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám