Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podzim o sobě dává vědět hlavně v Česku, zatímco na jihu USA se slavní ještě stále sluní na plážích. I Kylie Jenner (26) přivítala nové roční období sexy snímkem v plavkách.

„7. den podzimu,“ napsala k fotce, na níž vynikly její pověstné křivky. O chvíli později přidala ještě další ve stejných bikinách, tentokrát z jiného úhlu. A v popisku nabádala sledující, ať jdou volit.

Kylie už dávno nevypadá jako malá holčička, kterou diváci vídali v rodinné reality show. Její starší sestra Kim Kardashian (43) se nedávno pochlubila fotkou se sestrami Khloé, Kendall a Kylie z roku 2009. A fanoušci okamžitě komentovali vzhled slavných sester. Speciálně Kylie a Khloé si dnes už skoro nejsou podobné.

„Okamžitě to vymaž,“ komentovala snímek sama Kylie, která není příliš pyšná na svou křivou ofinu, kterou v dětství měla. Ačkoliv jiné zákroky, než přifouknutí rtů, Jenner nikdy nepřiznala, fanoušci jsou přesvědčeni, že za změnou jejího vzhledu není pouze puberta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám