Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) není jediná světově známá kráska, která zdobí obálku československé mutace Vogue. Druhou verzi obálky červencového čísla fotila také Eva Herzigová (51). Slavná česká topmodelka zastává v české redakci pozici editor-at-large, pravidelně do magazínu přispívá svými články a nápady.

Samotné focení se plánovalo v době koronavirové karantény a původně to vypadalo, že se modelka bude muset nafotit sama pod vzdáleným dohledem fotografa.

Ostatně tento přístup zvolila celá řada módních magazínů, které připravovaly aktuální čísla během pandemie. Nakonec se podařilo vše nafotit klasickým způsobem. Pohádkově laděné fotografie vznikly v turínském Casa Molino a pořídila je Laura Sciacovelli.

„Eva se měla původně nafotit sama. Nakonec se nám ale podařilo dostat fotografku na místo. Bylo to ale drama, neboť cesta z Říma do Turína, která trvá pár hodin, zabrala Lauře dva dny,“ uvedla šéfredaktorka Vogue CS Andrea Běhounková.

„Samotné focení se uskutečnilo pár dní před uzávěrkou letního čísla. Čekali jsme na dobu, kdy bychom byli schopni dopravit styling a make-up do Itálie,“ prozradila nám detaily vzniku fotoeditorialu šéfka módní bible a jedním dechem dodala: „Eva zůstala uvězněná s manželem a rodinou ve svém domě v Turíně. Měla u sebe jen rtěnku a řasenku, tak jsme jí museli vše dopravit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám