Hlavní obsah
Článek

Když před pěti lety olympijský vítěz Bruce Jenner oznámil, že prochází proměnou v ženou, byl z toho velký poprask. Jenner byl 14 let manželem Kris Kardashian (dnes Jenner), s níž má dvě dcery Kendall (28) a Kylie (26). Objevoval se léta také v jejich rodinné reality show.

Po proměně v Caitlyn (74), kterou oznámila fotkou na obálce časopisu Vanity Fair, vydala autobiografii, a dokonce měla vlastní reality show. Po pěti letech její dcery promluvily o vztahu s transgender otcem pro časopis People.

„Když to táta oznámil, náš vztah se zlepšil. Konečně ke mně mohla být upřímná,“ nechala se slyšet Kendall. „Mohly jsme konečně mluvit o všem, čím procházela. Když jsme byly děti, táta moc o svých pocitech nemluvil, takže to byl pro nás velký pokrok.“

Modelka nazvala otce svým hrdinou a vzorem a její mladší sestra Kylie dodala, že pro ni byl vždycky inspirací.

Caitlyn prozradila People, že by do proměny nešla, kdyby některé z jejích dětí bylo proti. Kromě Kylie a Kendall má ještě čtyři syny. Přiznala ale, že dříve doufala, že změní svět.

„Myslím, že jsem nosila růžové brýle. Chtěla jsem změnit svět, ale teď vím, že mohu pouze zkusit změnit jednoho člověka po druhém.“

Caitlyn se angažuje v charitativní činnosti, ale mezi LGBTQ komunitou není příliš oblíbená. Je zarytou republikánkou a paradoxně nikdy nesouhlasila s podporováním homosexuálů a jejich práv.

Reklama

Další články

Načítám