Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos sice tráví většina lidí Velikonoce doma v karanténě, ale to ještě neznamená, že musí být nuda. To si nejspíš řekla i miliardářka Kylie Jenner (26), která sdílela na Instagramu povedé snímky s nepatrným velikonočním nádechem.

Nejmladší členka klanu Kardashian-Jenner je na nich zvěčněna v sexy pózách, v šatech a rukavicích tělové barvy a se zlatými zaječími oušky na hlavě. Postava tvaru přesýpacích hodin je sice zakryta, ale i tak pěkně vynikla.

Kylie se na sociální síti také pochlubila, jak zvládá v karanténě zabavit dvouletou dcerku Stormi. Pochopitelně má nejmladší dolarová miliardářka světa trochu jiné možnosti než většina lidí. „Koupila jsem jí snad všechny hračky, na které si vzpomeneš,“ svěřila se Jenner kamarádce, s níž telefonovala v živém vysílání na Instagramu.

Doplnila, že dcerka má například i skákací hrad nebo vodní skluzavku, a každý den tráví venku na rozlehlém pozemku, který je součástí jejich domova. „Je pořád venku a velmi si to užívá,“ prozradila Kylie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám