Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní hvězda a úspěšná podnikatelka Kylie Jenner (26) se pyšní dokonalou postavou s výraznými tvary. Ačkoliv se léta spekuluje, že si k ní dopomohla chirurgickými zákroky, maminka dvouleté Stormi tvrzení zarytě odmítá. Ať je to s její figurou, jak chce, fanoušky nejvíc zajímalo, jak si ji udržuje. Proto pro Harper´s BAZAAR Kylie prozradila, co v průběhu dne většinou jí.

Nenechte se mýlit, nejmladší sestra ze slavného klanu Kardashian-Jenner je velkým jedlíkem, jak přiznala hned v úvodu videa, jež je ke zhlédnutí na YouTube. A dietami se zjevně příliš trápit nemusí.

Svoje ráno začíná celerovým džusem nebo vodou s citronem. Kávu má nejraději v podobě vanilkového latté z ovesného mléka. S dcerkou pak posnídá ovoce nebo bagel.

K obědu sice nejí každý den to samé, ale mezi její oblíbené pokrmy patří kuře se zeleninou a rýží nebo třeba tacos. Mexickou kuchyni obecně miluje, ale neváhá ji nahradit i nějakým čerstvým salátem.

Pokud má chuť na něco nezdravého, obyčejně Kylie zavítá do fast foodu, kde si objedná dvojitý cheeseburger s hranolky, grilovanou cibulí a colou. V těhotenství prý musela mít takové jídlo minimálně jednou týdně.

Kylie nejen ráda jí, ale také mlsá, a úplně nejraději brambůrky ve všech možných formách a provedeních. Ty občas zamění za granátové jablko nebo miso polévku. Přiznala také, že za den vypije zhruba dvě zavařovací sklenice vývaru z kostí. Mezi její další neřesti pak patří sushi, které dle vlastních slov jí až příliš často.

Aby se vyhnula nočnímu mlsání, zamyká se Kylie ve své ložnici a k posteli si připraví pouze na plátky nakrájené jablko. „Když se uvelebím, jsem pak už moc líná dojít si pro něco jiného,“ přiznala nejmladší dolarová miliardářka světa.

Vzhledem k tomu, že si stravu až tolik nehlídá, by se dalo čekat, že bude Jenner denně dřít v posilovně. Opak je ale pravdou. Posilovnu prý nemá ráda a raději cvičí v pohodlí svého domova, kde nejčastěji posiluje nebo dělá jógu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám