Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) nehodlá vstoupit od nového roku jako hodná holka. Své fanoušky o tom ujistila nedávným příspěvkem na Instagramu. Tentokrát se nechala zvěčnit v prádle na posteli a na černobílém snímku nechala vyniknout své bujné přednosti. „Nepřipadalo mi správné, vstoupit do nového roku bez sexy lákadla na sociální síti,“ napsala provokativně k příspěvku.

Kylie je svobodnou maminkou. S otcem dcery Stormi, rapperem Travisem Scottem, se rozešla zhruba před čtyřmi měsíci. Stormi budou v únoru dva roky. Když nejmladší dolarová miliardářka otěhotněla, jako zázrakem se jí podařilo udržet požehnaný stav v tajnosti.

Po narození dcery jejich vztahu nikdo dlouhé trvání nepredikoval, ale Travis a Kylie vypadali jako šťastný pár. Ještě v první polovině roku se spekulovalo o zásnubách, místo nich ale přišel rozchod. Pokud to ovšem znamená, že se Kylie bude na sociálních sítích častěji předvádět polonahá, pak fanoušci rozchod slavného páru jistě nebudou příliš oplakávat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám