Hlavní obsah
Článek

Kylie Jenner (26) se rozhodla uvést vztah s partnerem Travisem Scottem na pravou míru prostřednictvím sociálních sítí. Zatímco před pár dny vyšlo najevo, že si slavný pár dává na nějaký čas jenom pauzu, miliardářka o tom, jestli se k sobě plánují vrátit, neřekla ani slovo.

„Travis a já jsme v pohodě. Soustředíme se především na Stormi. Naše přátelství a dcera jsou nyní prioritami,“ vyjádřila se na svém Twitteru.

Pár se měl rozejít kvůli častým hádkám, které údajně byly následkem rapperova stresu z přípravy nového alba. „Hádali se kvůli prkotinám a Kylie začala být skeptická,“ sdělil zdroj E! News.

Kylie navíc v úterý byla viděna se svým bývalým, rapperem Tygou, a tak se okamžitě začalo spekulovat o tom, jestli důvodem rozchodu nebyl návrat k bývalému milenci. I to však Jenner uvedla prostřednictvím Twitteru na pravou míru.

„Internet všechno dramatizuje 100krát víc, než je nutné. Žádné rande s Tygou uprostřed noci neproběhlo. Viděli jste mě možná tak vysadit dvě kamarádky ve studiu, kde se zrovna Tyga nacházel,“ nechala se slyšet.

Stejně rychle se také začalo spekulovat o tom, že byl Travis Kylie nevěrný. Jeho údajnou milenkou měla být instagramová hvězda Rojean Kar, známá také jako YungSweetRo, která však spekulace popřela, stejně jako zdroje z rapperova okolí. „Jakékoli zvěsti o nevěře jsou totálně smyšlené,“ sdělil zdroj E! News.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám