Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci reality show Keeping Up With The Kardashians nebo nejmladší členky klanu Kylie Jenner (26) nejspíš vědí, kdo je Ariel Tejada. Teprve 22letý make-up umělec je dvorním maskérem kosmetické magnátky. Ta bez něj nedá ani ránu, a Ariel s ní dokonce cestuje. Líčí ji, snad i když jde vynést odpadky.

Pro Kylie začal pracovat, když byl ještě studentem, ale rychle si získal fanoušky z řad dalších celebrit. Na červený koberec líčil její sestry Kendall Jenner (28) nebo Kim Kardashian (43), stejně jako maminku klanu Kris Jenner, herečku Shay Mitchell nebo modelku Chrissy Teigen a další.

Vykrojené bikiny si velmi oblíbil...

Ariel si styl Kylie natolik oblíbil, že se občas obléká jako ona. Nosí dokonce stejně vykrojené bikiny, ve kterých pózuje ve videích na sociálních sítích. S chirurgicky upraveným pozadím a plochým bříškem občas v takových modelech pořádně zmate fanoušky. Ostatně posuďte sami.

V tomto modelu by si Ariela jeden hravě spletl se ženou.

Reklama

Další články

Načítám