Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39), jsi to ty? Tuhle otázku si kladou fanoušci televizní hvězdy poté, co sdílela na Instagramu sérii nových selfie. Její obličej, a především rty, vypadají tak uměle, že je Khloé skoro k nepoznání.

Než si maminka roční True vypnula komentáře, pekelně to od sledujících schytala: „Je to vůbec ona, vypadá jako nějaká kreatura, ani jsem ji nepoznal,“ neodpustil si jeden ze sledujících. „Ty pysky jsou naprosto směšné,“ křičel jiný komentář. „Pokud nemůžeš ani zavřít pusu, je té výplně trochu moc,“ poznamenal další fanoušek.

Hanlivých a posměšných komentářů bylo tolik, že Khloé nakonec snímky ponechala bez nich. Za výplně rtů to ostatně od fanoušků schytala už několikrát, v poslední době ji ale hejtovali i za plastiku nosu.

Za poslední měsíce prošel obličej Khloé neuvěřitelnou transformací, i když sama Kardashian se vymlouvá na dobré líčení a konturování obličeje. V průběhu let prošlo značnou proměnou i její tělo, ovšem Khloé žádné zákroky nikdy nepřiznala. Stejně jako je nepřiznaly její sestry Kim Kardashian (43) nebo Kylie Jenner (26), které svými „přirozenými“ postavami rovněž prosluly.

Reklama

Další články

Načítám