Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Může se stát, že i ostřílené modelky někdy s výběrem garderóby šlápnou vedle. Právě to se nedávno stalo i Hailey Baldwin (27), manželce Justina Biebera (30). Při odchodu z posilovny v Hollywoodu ji vyfotili v přiléhavých kraťasech. Elastický materiál modelce mezi nohama vytvořil nelichotivý camel toe nebo-li „velbloudí kopýtko“.

Legíny a elasťáky ostatně už potrápily nejednu celebritu. Hailey měla holt smůlu, že ji zvěčnili fotografové. Kraťasy doplnila o titěrný sportovní topík, přes který přehodila pouze košili. V brýlích pak byla téměř k nepoznání, ale kromě velblouda v nešťastném outfitu vynikla i její skvělá postava.

Paní Bieber se o víkendu také vyádřila na adresu spekulací, že se zpěvákem plánují miminko. Fotku dcery Kylie Jenner (26), Stormi totiž na Instagramu okomentovala slovy: „Přestaňtě mi způsobovat dětskou horečku. Je tak sladká.“

Fanoušci si to okamžitě přebrali po svém a tak se hvězda vyjádřila pro ET Canada. „Jenom jsem obdivovala krásnou dcerku kamarádky. To neznamená, že v blízké době sama plánuji potomky!“ sdělila razantně. A dle snímků její postavy se nejspíš žádného Biebera juniora v dohlednu nedočkáme.

Reklama

Další články

Načítám