Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Khloé Kardashian (39) natočila pro Vogue kosmetický tutorial a ve videu se svěřila s tipy ohledně make-upu. Není to tak dávno, co se začalo spekulovat, že si televizní hvězda nechala udělat plastiku nosu. Je zjevné, že její obličej prošel od dob, kdy byla „ošklivým káčátkem“ klanu Kardashian-Jenner, jistou změnou. Plastiky však stále zarytě popírá.

Ve videu pak prozradila, co je tajemstvím jejího nosu. „Jedním z mých nejoblíbenějších triků je konturování, ale trochu mě to stresuje, protože v zrcadle všechno vypadá jinak než nasvícené na kameře. Někdy si udělám konturu nosu a myslím si, že to vypadá skvěle, a pak na fotkách vypadám úplně šíleně,“ svěřila ve videu.

Kontury využívá k tomu, aby nos zmenšila. To, jak vypadá, prý závisí na tom, kdo ten den dělal její make-up. Její maskéři se před časem tedy museli řádně seknout, neboť Khloé vypadala, že byl její nos kompletně předělán.

Stejně jako její sestry Kim (43) a Kylie Jenner (26), je i Khloé často propírána nejen kvůli změnám v obličeji, ale také kvůli pozadí a poprsí. Proč se hvězdy tváří, že jsou naprosto přirozené, není známo, ale kdyby za změnami stál pouze dobrý make-up, pravděpodobně by to vyřešilo problémy žen po celém světě.

Reklama

Další články

Načítám