Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kylie Jenner (26) je jednou z nejsledovanějších a nejpropíranějších osobností světa. Díky rodinné reality show klanu Kardashian-Jenner před kamerami prakticky vyrůstala a slavná byla dávno před tím, než se z ní stala nejmladší dolarová miliardářka světa.

A ačkoliv by s ní mnozí z fleku měnili, ani její život není vždycky dokonalý. Na svém instagramovém účtu se hvězda, která nedávno šla na trh s novou značkou péče o pleť Kylie Skin, rozepsala o tom, jak tvrdě musela bojovat, aby si udržela zdravý rozum.

„Vyrůstat ve světle reflektorů, když vás sledují milióny očí, prostě není normální. Přišla jsem o spoustu přátel a občas ztratila i sama sebe. Po celou dobu dospívání jsem se potýkala s úzkostí a po narození dcery to bylo takové nahoru a dolů,“ nechala se slyšet maminka roční Stormi.

„Hodně si toho nechávám pro sebe, ale chtěla jsem, abyste věděli, že můj život není dokonalý a že to, co vidíte na sociálních sítích, je jenom povrch,“ dala vědět svým sledujícím.

Není to poprvé, co Kylie promluvila o svém duševním zdraví. Zhruba před třemi lety se poprvé svěřila s tím, že trpěla záchvaty úzkosti a až její matka Kris Jenner jí je pomohla zvládat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám