Hlavní obsah
Článek

Dcerka Kylie Jenner (26) Stormi nedávno oslavila své první narozeniny a nyní je ve fázi, kdy se od své maminky nechce hnout ani na krok. „Moje děťátko je ke mně přilepené jako lepidlem,“ napsala mladá maminka k fotce v plavkách se Stormi v náručí, kterou se pochlubila na svém Instagramu.

U bazénu domu za více než 360 miliónů korun si děvčata užívala slunného odpoledne, zatímco tatínek Stormi, raper Travis Scott dokončuje turné Astroworld.

Po dramatech s bývalou nejlepší kamarádkou Jordyn Woods si novopečená miliardářka zaslouží trochu odpočinku. Jen pro připomenutí, bývalý partner sestry Kylie Khloé měl matku své dcery podvést právě s Jordyn. Ta to sice popřela, ale v očích veřejnosti i slavného klanu je nyní za vyvrhela.

Na konci března se začne v USA vysílat 16. řada rodinné reality show Keeping Up With The Kardashians, kde se fanoušci o skandálu jistě dozví víc a budou moci vidět reakce všech členů rodiny.

Podle Variety klan Kardashian-Jenner dokonce podepsal smlouvu i na rok 2020, od stanice E!, která show vysílá, by měl dostat neuvěřitelných 2 253 700 000 korun za další řadu. A to není zdaleka nejvíc, co za svou show rodina dostala. Za letošní řadu to prý bylo ještě zhruba o miliardu víc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám