Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Aspirantka na nejmladší dolarovou miliardářku světa Kylie Jenner (26) je beze sporu královnou vánočních svátků. Na svém Instagramu se pochlubila letošním vánočním stromkem, na který nezbývá než hledět s otevřenou pusou. Něco tak extra si dovolí opravdu jen celebrity.

Zlatý strom, který nechala vztyčit v hale svého domu, sahá až do druhého patra. Pod tímhle stromkem je rozhodně spousta prostoru pro dárky od partnera Travise Scotta i pro jejich malou dcerku Stormi. Kylie prostřednictvím Instagramu také poděkovala uměleckému řediteli Jeffu Leathamovi, který měl vytvoření stromu na starosti.

Fanoušci byli ze stromku unešení, stejně jako Kyliina starší sestra Khloé Kardashian. „Woowwww!! Velmi okázalý,“ napsala sestře do komentářů pod video. Kylie, která i s dcerkou nyní doprovází Travise na turné Astroworld tour, tak může být v klidu, její dům je na Vánoce dostatečně připraven.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám