Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kamkoliv Kim Kardashian (43) přijde, tam na sebe okamžitě strhne veškerou pozornost. Na předávání cen MTV Movie a TV Awards dorazila v doprovodu matky Kris Jenner (62) a přítomné uchvátila svým outfitem.

Bílý top a třpytivá sukně od značky Versace velmi lichotily její postavě. Ostatně Kim dobře ví, jak ukázat svoje křivky. Byly to ale její vlasy, které zaujaly přítomné mnohem více. Není to totiž tak dávno, co díky podobnému účesu Kim na sociálních sítích fanoušci hojně kritizovali. Vadilo jim, že Kim svými copánky kopíruje styl Afroameričanek a označili to za kulturně nevhodné.

Kim ani její sestry taková kritika však nerozhodí a copánky nosí poměrně často. Ostatně stejně jako její nejmladší sestra Kylie Jenner (26). Ta se sama měla předávání cen účastnit, ale nakonec na akci nedorazila. Média začala spekulovat, jestli to náhodou není kvůli bezpečnosti. Kylie totiž přestala na sociálních sítích sdílet fotky dcery Stormi, poté, co jí někdo v komentářích vyhrožoval únosem. Kylie se proto se Stormi drží raději v bezpečí bedlivě střeženého domova.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám