Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejmladší ze slavného amerického klanu Kardashian-Jenner Kylie (26) rozhodně nebere rodičovství na lehkou váhu. Poté, co poměrně často sdílela fotky dcerky Stormi (4 měsíce), najednou vzala zpátečku. „Ano, odřízla jsem dceru z fotky. Nebudu teď její snímky sdílet,“ odpověděla na komentáře fanouškům.

A měla k tomu nejspíš pádný důvod. „Objevovalo se stále víc výhrůžných komentářů směrovaných na Stormi. Kylie to velice rozrušilo, protože některé z nich vyhrožovaly únosem,“ uvedl zdroj z okolí Kylie pro The Sun.

Kylie tak vymazala všechny fotky malé Stormi ze svého Instagramu, a dokonce prý zvýšila ochranná opatření. S dcerou vychází ven jenom za doprovodu armády osobních strážců. A není se vůbec čemu divit, Kylie je jednou z nejsledovanějších celebrit na sociálních sítích a má stovky miliónů fanoušků, ale zároveň také existuje spousta fanatiků, kteří jsou jí posedlí. A bezpečnost dcery je pro ni na prvním místě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám