Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé maminky musí vyvádět psí kusy, aby po porodu získaly zpátky svou vysněnou postavu, Kylie Jenner (26) k nim ale rozhodně nepatří. Dcerku Stormi porodila teprve před třemi měsíci a už se neváhá ukázat v plavkách na prosluněných Bahamách.

Na jachtu vyrazila s dcerkou i se svým partnerem Travisem Scottem. Spokojení rodičové ukázali během dovolené dokonale vyrýsované postavy. Oba si podle známých jako rodiče vedou skvěle. Kylie se nechala slyšet, že ji mateřství změnilo život a i šestadvacetiletý raper je prý ukázkovým otcem.

Na Instagramu se Kylie pochlubila nejen fotkami v plavkách, ale i fotkou roztomilé Stormi. Nejmladší členka rodu Kardashianů naštěstí na mateřství není sama. O mateřské rady se s ní mohou podělit i sestry Kim (37) a Khloé (33), které se rovněž nedávno staly maminkami. Kim porodila dceru Chicago náhradní matka v lednu. Prvorodička Khloé se stala maminkou dcery True v březnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám