Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká rodinka proslavená reality show Keeping Up with the Kardashians se v příštím roce pořádně rozroste. Známý klan přivítá minimálně tři další přírůstky.

Kris Jenner byla plodnou matkou. Přivedla na svět pět dcer a syna, kteří ji jako babičku zaměstnávají na plný úvazek. Prozatím se raduje z šesti vnoučat, k nimž přibydou další tři.

Baby boom odstartovala Kim Kardashian (43), která už má s Kanyem Westem dceru North a syna Sainta. Společně se mají dočkat třetího dítka, které jim odnosí náhradní matka. Kim totiž po zdravotních komplikacích nebylo další těhotenství doporučeno.

Sama však tuto novinku nepotvrdila stejně jako Kylie Jenner (26), která má očekávat miminko s raperem Travisem Scottem. Prvního potomka by se měla dočkat i její o 13 let starší sestra Khloe Kardashian (39), která má být těhotná s basketbalistou Tristanem Thompsonem.

„Je to pro ni úžasné období. Nejenže bude maminkou, ale dítě očekává s mužem, jehož opravdu miluje. Oba jsou štěstím bez sebe,“ tvrdí zdroj z okolí rodiny o Khloe, která měla v minulosti problém otěhotnět.

Žádná z celebrit prozatím oficiální prohlášení nevydala. Ať už jde o pravdu, či zvěsti, sledovanost reality show Keeping Up with the Kardashians potřebuje po deseti letech vysílání nakopnout, takže informace žádná ze sester nepopírá.

Reklama

Další články

Načítám