Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Samozřejmě, že prestižní akci, jakou módní galavečer Met Gala bezesporu je, má svá přísná pravidla. A respektovat je musí všichni bez výjimky. Mezi největší tabu patří amatérské fotografování.

I letošní ročník této ikonické akce zakázal amatérské focení, včetně tzv. selfie. To by ale bylo, aby se nenašel nějaký rebel.

Tentokráte jím byla žena. A kdo, že byla ta „dáma“, které se část přítomných celebrit podařilo nacpat na toaletu a pořídit si selfie rovnou hromadné? Nebyl jí nikdo jiný, než mladičká Kylie Jenner (26).

Je ale nutné přihlédnout k tomu, že Kylie je produktem reality show a je závislá na online sdílení svého života s fanoušky. Navíc se po dramatickém rozchodu se známým rapperem zrovna shání po novém chlapovi. A její fotku v takových šatech by měl každý svobodný milionář přece vidět.

Ano, je to hodně pokleslá úroveň vnímání tak prestižní akce. Jenže právě kvůli vlivu Kylie na sociálních sítích ji uvedl časopis TIME už jednou mezi 25 nejvlivnějších mladých osobností roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám