Hlavní obsah
Článek

Není sice ještě tolik známá, jako její nevlastní sestra Kim Kardashian (43), našlápnuto na to ji překonatKylie Jenner (26) však dobře. I tak je na svůj věk hvězdou obřího formátu. A nejen díky sérii reality show Udržet krok s Kardashians. Tento seriál možná její kariéru nastartoval, dál už si však svit své hvězdy ohlídala sama.

Asi před půl rokem ještě prožívala románek jak z červené knihovny, nedávno se však její vztah se sedmadvacetiletým americkým rapperem Tygou zhroutil. Dlouho však asi sama nezůstane. Momentálně svůj instagramový profil zasypává jednou svojí sexy fotkou za druhou. Pokud někdo její vábení vyslyší, má se skutečně na co těšit.

Už v roce 2014 ji magazín TIME kvůli jejímu vlivu na sociálních sítích uvedl mezi 25 nejvlivnějších mladých osobností roku. O rok později si Kylie založila svoji vlastní kosmetickou značku, která mezi mládeží celého světa raketově nabrala na popularitě.

Nelze se tedy divit, že se v roce 2016 stala jednou z TOP 10 lidí sledovaných na Instagramu. Od podzimu téhož roku je také novou tváří sportovního giganta, značky PUMA. Za zmínku určitě také stojí, že ačkoliv jí nebylo ještě ani dvacet let, na charitu už věnovala několik miliónů dolarů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám