Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinná reality show Keeping up with the Kardashians se sice Zlatých glóbů nedočká, ale na seznamu hostů afterpárty po předávání cen nemohlo jméno zástupců, v tomto případě zástupkyň, chybět. Klan Kardashian - Jenner reprezentovaly nejmladší členky Kylie (26) a Kendall (28).

Na červeném koberci se bok po boku objevují pravidelně a většinou vypadají skvěle obě. Nedělní noc nebyla výjimkou, Kylie ale byla výraznější.

Zatímco Kendall v duchu hesla ‚v jednoduchosti je krása‘ zvolila cihlovou róbu s vysokým rozparkem a bez ramínek, mladší z dua vsadila na stříbrné šaty s rozparkem i velmi hlubokým výstřihem a kombinace obojího - blyštivého materiálu a odhaleného dekoltu, vedle útlé sestry o to výraznějšího - k ní poutala mnohem více pozornosti.

V rozparku navíc neskrývala velkou jizvu na stehně, pozůstatek z úrazu v dětství, na který je podle svých slov, jakožto na své znamení, velmi hrdá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám