Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) má i po šedesátce postavu jako ze žurnálu! Herečka si nenechala ujít oslavu narozenin své kamarádky Květy Fialové (†88).

Ač si často ve společnosti nešlo nevšimnout její opuchlé tváře, tentokrát byla paní Dagmar bez chybičky. Namísto šatů oblékla upnuté džíny, ve kterých vynikla její postava. Takovou figuru by s ní bez diskuse měnily i o deset let mladší ženy.

U Havlové je patrné, že s oblibou využívá moderních metod estetické medicíny, a tak se jí daří s přibývajícími léty bojovat.

Květa Fialová neoslavila jen půlkulatiny, ale zároveň pokřtila svou životopisnou knihu Pod křídly andělů. „Tu knížku jsem četla včera a jsem trochu nevyspalá, ale stálo to za to. Na křest a k narozeninám jsem Květě Fialové přinesla jako dárek anděla. Hodil se k názvu knížky a snad bude i jejím ochráncem,“ prozradila usměvavá Havlová, která si společnost paní Květy náležitě užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám