Hlavní obsah
Článek

Přestřelka mezi baletním mistrem Vlastimilem Harapesem a herečkou Květou Fialovou (†88) dál vesele pokračuje. Vše začalo tím, že Fialová na slavného tanečníka práskla, že je dost „teplej“, a označila také za jeho milence básníka Josefa Topola. Harapes by jí sice nejradši dal nakládačku, nyní ale svěřil, že jí odpouští. „Je to blázen!“ tvrdí.

„Oni jsou to kluci šikovní, všechno zařídí, vyšívají,“ rýpla si ve VIP Prostřeno! nejprve velmi nenápadně do sexuální orientace kamaráda Květa Fialová. Pak už to ale vybalila naplno a označila ho za dostatečně teplého. A to neměla dělat. Nejenže se do ní za to pustila i moderátorka Kamila Moučková, navíc otevřela stavidla zloby předního českého baleťáka.

„Říkal jsem jí, že má štěstí, že jí je osmdesát tři let a že je žena. Jinak by se asi nepoznala, protože by ji někdo asi dost zmlátil. A nedivil bych se, protože ona někdy říká velmi nesvéprávné věci,“ sdělil Harapes, jenž ale dodává, že nemá dostatek času, aby se věnoval laciným útokům podle něj labilní Fialové.

„Když něco takového řekne blázen, tak to na mě nemůže platit. Nyní mám lepší věci na starosti, a to je příprava tanečníků na první ročník Masquerade 2012 v Obecním domě. Myslím si, že každý z účastníků plesu se rád podívá, jak tančili na dvoře francouzském,“ dodal Harapes, o jehož lásce k mužům se v šoubyznysu ví už řadu let, nikdo to ale takhle veřejně jako Fialová zatím neprovařil.

Reklama

Další články

Načítám