Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová vítězka Miss Czech Republic Krystyna Pyszková není k mání. Královna krásy prozradila, že je již čtyři roky šťastná po boku partnera Radka, který stejně jako ona studuje práva. Zatímco však Krystyna studuje právnickou fakultu v Praze, Radek je v posledním ročníku na právech v Londýně.

Vídají se tak hlavně o víkendech. "Hodně spolu cestujeme. Jsme poměrně flexibilní, oba si na sebe najdeme čas," řekla Super.cz Krystyna. Mají prý hodně společných zájmů, jedno z témat je i jejich stejné studijní zaměření. "Přítel je velmi inteligentí a zábavný," upřesnila Krystyna.

Kde společně budou do budoucna žít, zatím netuší. "Dohodneme se určitě. Nemáme nic zatím naplánované. Ani partner neví, zda bude po studiu práv zůstávat v Londýně či půjde do Prahy. Uvidíme," krčí rameny.

Přesně před týdnem v sobotu se stala nejkrásnější Češkou. Od té doby se nezastavila. "Od výhry začal nabitý program. Hned v neděli jsem fotila pro Cosmopolitan, další dny jsem přebírala auto, proběhly rozhovory, focení profilových fotografií. Spala jsem i jen dvě hodiny v noci. Hodiny spánku se dají spočítat na jedné ruce. Ale kompenzuje se to hezkými zážitky, nestěžuji si," uzavřela krásná Krystyna.

Reklama

Další články

Načítám