Hlavní obsah
Článek

Pro krásu se musí trpět. Tohle heslo doslova na vlastní kůži poznal herec Vojta Kotek (36), který se v nové komedii Prázdniny v Provence objevuje s mohutným tetováním po celém těle. Sám se o něj přihlásil.

„Vždycky jsem chtěl být pořádně pokérovanej, a když už jsme měli hrát rockery na útěku, byla to ideální příležitost,“ vzpomíná Vojta Kotek.

Díky tomu ale musel chodit ráno na plac během natáčení ve Francii o tři hodiny dříve než ostatní. Takovou dobu trvalo, než na něj maskérky filmu v čele s Janou Dopitovou, se kterou se Vojta dobře zná, všechny kérky nanesly. „Vojta pospával, klimbal, snídal. Nebylo to samozřejmě snadné ani pro něj ani pro maskérky,“ vzpomíná na natáčení produkční René Kořenář.

Většinu času ale nebyl v maskérně sám, tetování má ve filmu i Jakub Prachař (40). Ten hraje přehnaně sebevědomého frontmana skupiny a jeho předloktí zdobí téměř božský nápis „Ich bin Ich“ neboli „Já jsem Já“ a na krku má houslový klíč.

Do ranního mučení se nakonec zapojil i Kryštof Hádek (42). Ten sice nemá ve filmu tetování, ale jednu část nosí na hlavě tupé a druhou část je jeho postava spálená od sluníčka. „Mojí postavě dali kluci ultimátum. Buď si pořídíš kérku, nebo budeš mít háro. Takže jsem rocker s parukou,“ vypráví Kryštof, který si tak k maskérkám chodil pro paruku a rudé spálení.

„Měli jsme z toho trochu strach, ale kluci byli profíci, ráno byli vždycky připravení v maskérně,“ dodává Kořenář.

Reklama

Další články

Načítám