Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině měli dvě nominace za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli za výkony ve filmu Kobry a užovky. Na slavnostní předávání Cen české filmové kritiky se ovšem dostavil pouze Matěj Hádek a cenu, kterou nakonec získal jeho bratr Kryštof Hádek (42), přebral za něj.

Matěj v divadle Archa, kde předávání cen probíhalo, vysvětlil, že se bratr nemohl zúčastnit ze zdravotních důvodů. "Zhruba před čtrnácti dny uklouzl na ledovce, zlomil si nohu a musel podstoupit operaci. Má v noze šrouby a zatím to na nějaké náročné chození není," svěřil. Kryštofa čeká ještě další operace, takže se zřejmě neobjeví ani na předávání prestižních Českých lvů.

To, že cenu získal bratr, Matěje potěšilo. Prý už kvůli náročnosti jeho role. Zatímco sám ve filmu hraje mladíka, jenž se snaží uniknout z bahna maloměsta, jeho bratr, jenž je jeho sourozencem i ve snímku, ztvárnil feťáka a vykradače chatek. "Hned jsem mu to esemeskoval a samozřejmě ho to potěšilo," dodal Matěj Hádek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám