Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen tři větší ženské role jsou v nové minisérii Král Šumavy. V závěrečných titulcích ovšem diváci uvidí zcela nové jméno Kristýna Ryška. O nový herecký objev režiséra Davida Ondříčka však nejde. Herečka Kristýna Podzimková (38) se totiž bez jakékoli publicity vdala.

Příjmení se rozhodla změnit, protože začala novou etapu života, a to minulé měla stejně po bývalém manželovi, scenáristovi Matěji Podzimkovi. Ten nyní žije s herečkou Evou Josefíkovou (34), s níž má dítě. Také Kristýna našla novou lásku. Vdala se za ekonoma a šéfa folklorního souboru Jana Ryšku, se kterým má dvouletého syna a žije s ním v Rožnově pod Radhoštěm, kam se po letech v Českém Těšíně a poté v Praze vrátila.

I její postava v Králi Šumavy, kterého bude od 9. prosince uvádět kanál Voyo, má dobrodružný život. "Jsem vdaná za myslivce, a zároveň jsem nejstarší milenkou Krále Šumavy," řekla Super.cz. V našem rozhovoru prozradila, jak se hrálo v dobových kostýmech i další historky z natáčení, z nichž jedna zněla dost nebezpečně. "Měla jsem se topit v močálu, měla jsem pod šaty neopren a ještě závaží, abych se opravdu potopila. Bylo to dost nepříjemné." Diváci se u její postavy mohou těšit i na řadu erotických scén.

Pobavili jsme se i o její minulé výrazné roli, kdy v minisérii Guru hrála pomocnici hlavní postavy v podání Vojty Kotka, která svému partnerovi sháněla partnerky na sexuální rituál. "Lidi říkali, že je z role mrazilo. Měla jsem na ni spoustu negativních recenzí," zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám