Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Protože to mezi nimi skvěle fungovalo v seriálu Ohnivý kuře, vsadili tvůrci nového seriálu Primy 1. MISE na jistotu a do hlavních rolí obsadili vedle Pavla Řezníčka a Marka Němce také dvojici Jan Dolanský a Kristýna Leichtová (38). Tentokrát si zahrají partnery, manžele Hofmanovy.

Zatímco Dolanský musel kvůli 1. MISI, kde ztvární vojenského lékaře, ukončit působení ve Slunečné, pro Leichtovou jde o první stálý projekt od narození dcer Dorotky (3) a Rozárky (1).

„Moje postava se jmenuje Alice Hofmanová. Na tuto roli jsem byla oslovena s tím, že budu točit s Honzou Dolanským a Markem Němcem. Ráda jsem přijala, je to pro mě záruka, že si zahraji,“ těší se Leichtová.

Seriál s prvky reality show bude sledovat výcvik dvanácti mladých lékařů, určených pro nasazení do prestižního mezinárodního oddílu. Místo v elitní jednotce získají jen čtyři z nich. Slabší články výcvik a tím i seriál v jednotlivých dílech opustí.

Profesní linku mediků i jejich školitelů pak proplete i vztahová linie.

Kromě Řezníčka, Němce, Dolanského a Leichtové si v seriálu zahrají např. Radúz Mácha, Libor Matouš nebo Sára Rychlíková. Na obrazovkách se objeví na podzim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám